Global Art Agency News

International. Contemporary. Art.

Rotterdam International Art Fair – Persbericht II

ROTTERDAM INTERNATIONAL ART FAIR
12-13 SEPT 2014 – LAURENSKERK

PERSBERICHT 14/05/2014.

oaf-88Schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie en illustraties van toonaangevende (inter)nationale kunstenaars, voor ieders budget én in veel gevallen commissievrij aan te schaffen. Dat is de succesformule van de reizende International Art Fair. Na drukbezochte edities in andere wereldsteden kiest Global Art Agency nu voor Rotterdam. In de Laurenskerk zal op 12 en 13 september werk van meer dan 150 kunstenaars en galerieën van over de hele wereld te zien zijn. De Rotterdam International Art Fair opent vrijdag 13 september met een exclusief VIPprogramma. Zaterdag is de beurs gratis te bezoeken.

Global Art Agency organiseert sinds 2010 bijzondere kunstbeurzen. Uitgangspunt van deze beurzen is dat direct contact is tussen de kunstenaar en de potentiële koper. Dat in veel gevallen de werken commissie-vrij worden aangeschaft is een redelijk unicum in de kunstwereld. De kans dat je als bezoekers letterlijk met kunst onder je arm de deur uitloopt, is dus zeker aanwezig!

De Rotterdamse editie toont werk van kunstenaars uit 25 verschillende landen. Vertegenwoordigd zijn onder meer de unieke zeefdrukken van Andy Wilx (UK), limited edition skateboarden van ArtBoards (NL) en de straatkunst van het nr. 1 Googlezoekresultaat voor ‘Cool Art’, The Funky Art Gallery (US). Verder zal afwijkende kunstenaarsspeelplaats DraumList aanwezig zijn met het werk van Aqua Libra, Dracorubio, Nico Brons, Carin Verbruggen en Ferry Drenthem-Soesman.

oaf-91Banksy
Ook een highlight en must-see zijn verschillende kunstwerken van de welbekende Britse street artist ‘Banksy’ gepresenteerd door de nieuwe InVogue Art Gallery (UK).

Stem op je favoriete kunstenaar
Voorafgaand aan de beurs kunnen bezoekers via de Facebookpagina van Global Art Agency stemmen op hun favoriete kunstenaar. De curatoren en gastjuristen, zoals Ruurd Hallema, zullen de top 20 beoordelen en hier een winnaar uit kiezen. De meest favoriete kunstenaar wordt beloond met een trofee en gratis deelname aan de Global Art Agency beurzen. De prijsuitreiking van deze Global Art Agency Awards vindt zaterdag om 17.00 uur plaats en vormt de afsluiting van de beurs.

Wanneer? vrijdag 12 september: 18.00-22.00 uur
(VIP opening gehost door Juvé y Champs – €7,50)
zaterdag 13 september: 11.00-18.00 uur (GRATIS ENTREE)
Kaarten via: www.artfairrotterdam.com/tickets
Waar? Laurenskerk Rotterdam: Grotekerkplein 27, 3011 GC Rotterdam
Meer informatie: www.artfairrotterdam.com
Facebook: www.facebook.com/GlobalArtAgency
—————————————
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Brand! via Marit Voogd: 010 43 33 500
/ 06 81 11 32 06 of marit@brandcommunicatie.nl
Het totaaloverzicht van de exposanten wordt eind juli bekend gemaakt.

Advertisements

About Global Art Agency

GLOBAL ART AGENCY specialises in Artist Promotions & Contemporary Showcase, representing artists and galleries worldwide. Working together with qualified art partners and sponsors around the globe enables us to make unique connections within the art community on an international level. Organiser of art showcases around the globe; Barcelona, Amsterdam, Berlin, London, New York, Singapore and many more…Our Showcases take place at exclusive & spectacular venues attracting thousands of art collectors, art enthusiasts and media. http://www.globalartagency.com/ http://pinterest.com/globalartagency/ http://www.facebook.com/GlobalArtAgency https://twitter.com/#!/GlobalArtAgency

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Follow us on Twitter

Visit our website

%d bloggers like this: